Sortimosi, oprema in inženiring d.o.o
#
Gerbičeva ulica 114, 1000 Ljubljana
#
E-pošta: sortimo@sortimo.si
#
Telefon: (01) 280 88 08    Mobitel: 051/644-296

L-BOXX 102 G4

Ident: 6000010876
  • Inovativni click-sistem spajanja kovčkov med seboj
  • Dostop do vsebine kovčka tudi ko so kovčki zloženi en na drugem
  • možnost zaklepa kovčkov z dodatno ključavnico
  • Personalizacija kovčkov s pomočjo mySortimo barvnih nalepk
  • Velika fleksibilnost v smislu modularnosti insertov
Teža 1,72 kg
Velikost (VxŠxG) 360 mm x 444 mm x 118 mm
Na zalogi pripravljeno za pošiljanje v roku 1 - 5 dni
56,20 €

DDV v vrednosti 12,36 € ni vključen v ceni (68,56 € z DDV)
poštnina se plača po ceniku
Osnovni L-BOXX 102 G4 si lahko poljubno konfigurirate da zagotovite vašim zahteve. S pomočjo različnih insertnih škatljic, seta pregrad, po meri narejenih insertnih pen ter Gedore inertov z orodjem ne poznamo omejitev pri konfiguraciji.

L-BOXX G4 je optimalna rešitev za transport in shranjevanje orodja in materiala za obrtnike in industrijo. Svoje orodje lahko varno in urejeno prevažajte na svoje delovno mesto. L-BOXX G4 je združljiv z vsemi L-BOXXi. Optimizirana oblika zagotavlja še več prostora za shranjevanje z enakimi zunanjimi dimenzijami, njegova zasnova satja pa še povečuje njegovo stabilnost.
Kakovosten in lahek L-BOXX G4 je izdelan iz ABS plastike, odporne na udarce, ter vsebino ščiti pred poškodbami in vodo. Zdrži do 85 kg, tako da se L-BOXX G4 lahko uporablja tudi kot podstavek. Njegova moderna in privlačna zasnova vsakič znova pozitivno in profesionalno naredi vtis na vaše stranke. Zahvaljujoč svoji barvi je L-BOXX G4 neobčutljiv na umazanijo, njegovi gladki zaobljeni robovi pa preprečujejo nanos umazanije in zagotavljajo hitro in enostavno čiščenje, kadar je to potrebno.
Izjemno praktičen klik sistem vam omogoča odpiranje kovčka samo z eno roko. Zato lahko v nekaj sekundah povežete več L-BOXX-ov med seboj in jih skupaj prepeljete na delovno mesto. To vam prihrani čas in energijo, saj so številne poti sem intja med vašim vozilom in delovnim mestom preteklost. Ko prispete na delovišče, lahko hitro in enostavno ločite L-BOXXe s pritiskom gumba. Pokrov BOXX lahko odprete kadar koli tudi ko imate več kovčkov enega na drugem. Zato ste vedno odlično organizirani in lahko začnete z delom takoj. Možna je tudi zaščita pred krajo - z jeklenim kablom - kadar so vsi BOXX-i povezani. To zagotavlja večje udobje in prihrani dragocen čas, saj posameznih BOXXov ni treba posebej zavarovati. Seveda lahko posamezne BOXXe pritrdite tudi s ključavnico.
Dva trdna in ergonomsko oblikovana ročaja, eden v pokrovu in drugi na sprednji strani zagotavljata enostavno prenašanje. Za večjo jasnost lahko na celotno ohišje Sortimo in na BOXX pritrdite nalepke, na katerih lahko uporabite barvno kodiranje in opis vsebine, da optimizirate svoj potek dela in zmanjšate iskanje za določeno orodje ali predmet. Ta strukturirana metoda dela ne samo poenostavi vaš delovni dan, ampak zagotovo navduši vaše stranke.
Insertne škatljice lahko poljubno razporedite v notranjosti, odvisno od vaših potreb in predvidene uporabe v vaši panogi.
L-BOXX G4 je na voljo izključno pri Sortimu in ga je seveda mogoče vgraditi v vse Sortimo regalne sisteme, tako da je vaše orodje in delovni materiali organiziran in varno spravljen med prevozom  na vaše delovno mesto. L-BOXX G4 je združljiv s celotno ponudbo L-BOXX in ga je tako mogoče uporabljati z izdelki naših partnerjev, BOSCH, Gedore, Förch ... To vam nudi prednost, saj lahko uporabite en sistem z vsemi L-BOXXi, ki predstavlja integriran transportni koncept, tako v vašem vozilu kot na delovnem mestu in poenostavlja vsakodnevno delo.
Priporočamo tudi