Sortimosi, oprema in inženiring d.o.o
#
Gerbičeva ulica 114, 1000 Ljubljana
#
E-pošta: sortimo@sortimo.si
#
Telefon: (01) 280 88 08    Mobitel: 051/644-296

Spoznaj WorkMo

WorkMo lahko sestavljamo popolnoma individualno zahvaljujoč svoji modularnosti, uporabljamo ga lahko v kateri koli situaciji: kot mobilni delovni pult, kot delovni voziček v delavnici, kot mobilne police v delavnici, kot transportna oprema.

Sortimo WorkMo mobilna delovna postaja Sortimo WorkMo mobilna delovna postaja

Individualne WorkMo module lahko kombinirate med seboj da karseda zadostite vašim potrebam. Z uporabo dodatkov kot so, delovni pult, transportni voziček in perforirane stranice, lahko uporabnost WorkMo delovne postaje še povečate. Edinstvena lastnost WorkMo delovne postaje je tudi ta da je kompatibilen s celotnim programom Sortimo BOXXov. Različne organizacijske rešitve vam ponujajo prostor za shranjevanje drobnega materiala in orodij vseh vrst.

Sortimo WorkMo mobilna delovna postaja

Modularni sistem

Niti dva dneva na gradbišču nista enaka. Spremembe projektov ali delovnih projektov zahtevajo različna orodja in materiale. Zato je toliko bolj pomembno, da mobilno delovno mesto prilagodimo potrebam vsakega dneva posebej.

Sortimo WorkMo mobilna delovna postaja

Vsestransko uporaba

WorkMo je vedno pripravljen kot delovni pripomoček v sevh situacijah, kot delovni voziček v delavnici, delovna miza, transportna oprema ali kot delovna postaja. Nosilci za dodatke, dodatne vtičnice,. delovna plošča in vpenjalni sistem, naredijo WorkMo vaše organizirano delovno mesto.

Sortimo WorkMo mobilna delovna postaja

Preprost sistem organizacije

Moduli v različnih širinah in višinah, ki jih je mogoče poljubno kombinirati, pomagajo pri orgnaiziranju orodja ali potrošnega materiala. Moduli so lahko opremljeni s predali, policami, BOXXi in kovčki.

Sortimo WorkMo mobilna delovna postaja

Enostaven transport

Komponente WorkMo delovne postaje, postanejo mobilne z le nekaj potezami. Tako se lahko WorkMo hitro in udobno prevaža iz delavnice v vozilo in iz vozila na gradbišče.

Sortimo WorkMo mobilna delovna postaja

Združljivo z BOXXi

WorkMo moduli so združljivi s celotnim programom BOXXov in so tako del celotnega Ecosystema.

Sortimo WorkMo mobilna delovna postaja

Hitro zavarovanje tovora

Sistem ProSafe vam omogoča hitro in enostavno pripenjanje modulov WorkMo v vašem vozilu. Poleg tega posebna stojala WorkMo Fix omogočajo še enostavnejše rokovanje za hitro pritrjevanje WorkMo modulov.

Sortimo WorkMo mobilna delovna postaja

WorkMo v osebnem vozilu

WorkMo moduli so idealni kot transportna rešitev za vaš avtomobilski prtljažnik, za terensko delo, serviserje, ... Uporabljajo se lahko za urejeno in varno shranjevanje vašega orodja in delovnega materiala. Uporabnost vašega avtomobila s tem ni zmanjšana, saj lahko WorkMo modul kadarkoli odstranite v le nekaj korakih.

WorkMo princip.

Organiziranost. Transport. Delo.

WorkMo za organizirano shranjevanje orodja

Orodja in potrošni material so shranjeni na pravem mestu v predalih WorkMo modula. BOXXi so integrirani v WorkMo s pomočjo izvlecnih ploščadi ali vodil. Prednosti izvlecne ploščadi so, da omogočajo, da sam BOXX odprete brez da ga vzamete iz WorkMo modula. Poleg tega police nudijo dodaten prostor za shranjevanje.

Sortimo WorkMo mobilna delovna postaja

WorkMo kot mobilni transportni sistem

Individualna pritrdilna ušesa so pritrjena v sama tla, zaradi česar je pritrjevanje WorkMo modula v vozilu s posebnimi dodatki ProSafe hitro in enostavno. Tako prihranite čas in zaščitite orodje in materiale med transportom.

Sortimo WorkMo mobilna delovna postaja

WorkMo kot mobilna delovna postaja

WorkMo je spremenjen v mobilno delovno mizo z različnimi možnostmi delovnih miz in transportnimi sredstvi. To pomeni, da se lahko uporablja v delavnici ali na gradbišču.

Sortimo WorkMo mobilna delovna postaja

Kupi WorkMo