Sortimosi, oprema in inženiring d.o.o
#
Gerbičeva ulica 114, 1000 Ljubljana
#
E-pošta: sortimo@sortimo.si
#
Telefon: (01) 280 88 08    Mobitel: 051/644-296

Partnerji

Hitra izpolnitev naročila, preseganje zahtev naročnika in najboljši izkoristek delovnega dne za vas - to je zaveza Sortimo, ki jo izpolnjujemo skupaj s partnerji. Sortimo v tesnem sodelovanju z avtomobilsko industrijo oblikuje potujoče delavnice za kombije, ki so popolnoma vsaki znamki vozila. Sortimo zagotovi, da vozilo s predelavo ostane nepoškodovano in hkrati maksimalno izkoristi prostor. Sistem regalov se vedno se v celoti prilega konturi vozila.

CITROEN

Vaš Citroën. Naša rešitev!

Učinkovito pri vsakodnevnem delu, po privlačnih cenah!

Kot partner avtomobilske industrije Sortimo ponuja individualne rešitve po meri za gospodarska vozila Citroën, ki kombi spremenijo v odlično organizirano delavnico in znatno izboljšajo vaš delovni dan na poti.

Sortimo kot partner v avtomobilski industriji odpira nova obzorja za obrtnike in ponudnike storitev. Citroënovo gospodarsko vozilo se z opremo Sortimo pretvori v odlično organizirano delavnico, ki omogoča profesionalno vsakodnevno delo in prihrani čas.

Sortimo partner Citroen

FIAT

Fiat Professional in Sortimo.

Sortimo in Fiat Professional tesno sodelujeta pri skupnih rešitvah za trgovce in ponudnike storitev. Konec koncev, oprema Sortimo za kombije pretvori dostavna vozila v odlično organizirane delavnice.

Kot partner podjetja Fiat Professional zelo natančno poenostavljamo kanale naročanja, tako da ponujamo skupne rešitve, dostavljene neposredno iz tovarne Fiat - po privlačnih cenah. Preprosto vprašajte svojega prodajalca Fiat gospodarskih vozil.

Sortimo partner Fiat

FORD

Skupaj močnejši!

Sortimo je Fordov kvalificirani modifikator vozil, zato lahko stranke izkoristijo skupne rešitve za trgovce, ponudnike storitev, poslovne stranke in iskalce prostega časa. Kot nalašč za mobilno uporabo.

Kot Fordov kvalificirani modifikator vozil zelo natančno poenostavljamo kanale naročanja, tako da ponujamo skupne rešitve, dostavljene neposredno iz tovarne Ford - po privlačnih cenah. Preprosto vprašajte svojega prodajalca Fordovih gospodarskih vozil.

Sortimo partner Ford

IVECO

Iveco in Sortimo. Enotne rešitve!

Sortimo kot partner Iveca odpira inteligentne koncepte nakladalnega prostora za tiste, ki tovorijo veliko tovora. Ivecov kombi skupaj z opremo Sortimo postane popolna logistična rešitev ali mobilna delavnica, ki olajša vsakodnevno delo in prihrani veliko časa.

Kot partner Iveca zelo natančno poenostavljamo kanale javnih naročil s ponudbo skupnih rešitev, dostavljenih neposredno iz tovarne Iveco - po privlačnih cenah. Preprosto vprašajte svojega prodajalca Iveca.

Sortimo partner Iveco

MAN

MAN in Sortimo. Velike priložnosti!

Kot partner podjetja MAN, Sortimo ponuja prilagojene rešitve za vsako zahtevo. Skupaj kombi postane mobilna delavnica in vodi do povečanja produktivnosti.

Kot partner podjetja MAN zelo poenostavljamo kanale naročanja, tako da ponujamo skupne rešitve, dostavljene neposredno iz tovarne MAN - po privlačnih cenah. Preprosto vprašajte svojega prodajalca vozil MAN.

Sortimo partner Man

MERCEDES-BENZ

Mercedes-Benz in Sortimo

Sortimo je partner Mercedes-Benz in skupaj s partnerjem ponuja rešitve za trgovce in ponudnike storitev. Kombi Mercedes-Benz, opremljen z opremo Sortimo, se dobesedno spremeni v odlično organizirano delovno mesto, kar vam omogoča profesionalno delo in prihrani veliko časa.

Kot partner Mercedes-Benz Van Solution zelo natančno poenostavljamo kanale naročil s ponudbo skupnih rešitev, dostavljenih neposredno iz tovarne Mercedes-Benz-po privlačnih cenah. Preprosto vprašajte svojega prodajalca vozil Mercedes-Benz.

Sortimo partner Mercedes Benz

NISSAN

Nissan in Sortimo. Več skupaj!

Sortimo kot partner Nissana odpira nove dimenzije za obrtnike in ponudnike storitev. Kombi Nissan s postavitvijo opreme Sortimo postane odlično organizirana delavnica, ki omogoča profesionalno delo v vsakdanjem delovnem življenju in prihrani veliko časa.

Sortimo kot partner v avtomobilski industriji odpira nova obzorja za obrtnike in ponudnike storitev. Z opremo Sortimo se Nissanovo gospodarsko vozilo spremeni v odlično organizirano delavnico, ki omogoča profesionalno vsakodnevno delo in prihrani veliko časa.

Sortimo partner Nissan

OPEL

Opel in Sortimo. Impresivne rešitve!

Sortimo je certificiran proizvajalec karoserije Opel, ki skupaj s proizvajalcem gospodarskih vozil ponuja rešitve v tovarni. Opel kombi, opremljen z opremo Sortimo, je spremenjen v odlično organizirano delovno mesto, kar vam omogoča profesionalno delo in prihranek pri času.

Sortimo partner Opel

PEUGEOT

Vaš Peugeot. Naša rešitev.

Kot partner v avtomobilski industriji Sortimo ponuja individualne rešitve po meri za gospodarska vozila Peugeot, ki kombi spremenijo v odlično organizirano delavnico in znatno izboljšajo vaš delovni dan na poti.

Sortimo kot partner v avtomobilski industriji odpira nova obzorja za obrtnike in ponudnike storitev. Z opremo Sortimo se Peugeotovo gospodarsko vozilo spremeni v odlično organizirano delavnico, ki omogoča profesionalno vsakodnevno delo in prihrani veliko časa.

Sortimo partner Peugeot

RENAULT

Renault in Sortimo. Skupne rešitve!

Renault in Sortimo tesno sodelujeta pri skupnih rešitvah za trgovce in ponudnike storitev. S posameznimi rešitvami podjetja Sortimo ali praktičnimi rešitvami neposredno iz tovarne Renault ponujamo hitre poti nabave in optimizacijo mobilnega delovnika - skupaj z občutnim povečanjem produktivnosti.

Kot partner Renaulta zelo natančno poenostavljamo kanale naročanja, tako da ponujamo skupne rešitve, dostavljene neposredno iz tovarne Renault - po privlačnih cenah. Preprosto vprašajte svojega prodajalca Renault.

Sortimo partner Renault

TOYOTA

Toyota in Sortimo. Rešitve za več!

Sortimo kot partner Toyote odpira mobilne rešitve za obrtnike in ponudnike storitev. Toyotin kombi s postavitvijo opreme Sortimo postane popolna organizirana delavnica, ki olajša delo z optimizacijo poteka dela in prihrani čas.

Kot Toyotin partner zelo natančno poenostavljamo kanale javnih naročil s ponudbo skupnih rešitev, dostavljenih neposredno iz Toyotine tovarne - po privlačnih cenah. Preprosto vprašajte svojega prodajalca Toyote.

Sortimo partner Toyota

Volkswagen

Vaš Volkswagen. Naša rešitev!

Sortimo odpira nove razsežnosti za trgovce in ponudnike storitev kot Volkswagnov partner za gospodarska vozila. Opremljeno z opremo Sortimo, se Volkswagnovo gospodarsko vozilo spremeni v popolnoma organizirano delovno mesto, ki vam omogoča profesionalno delo in prihranek časa pri vsakodnevnem delu.

Vedno znova imajo posamezni obrti koristi od industrijskih poslov, ki jih ponujamo po promocijskih cenah skupaj s partnerjem VW Gospodarska vozila. Najboljši način je, da od prodajalca gospodarskih vozil povprašate o skupnih ponudbah podjetja Sortimo.

Sortimo partner Volkswagen