Sortimosi, oprema in inženiring d.o.o
#
Gerbičeva ulica 114, 1000 Ljubljana
#
E-pošta: sortimo@sortimo.si
#
Telefon: (01) 280 88 08    Mobitel: 051/644-296

Talne podloge in stenske obloge

Ohranja vrednost vozila

Ščiti karoserijo pred obrabo in poškodbami

Čistoča

Enostavno čiščenje in vzdrževanje tal in stenske zaščite

Sortimo talna podloga

Izdelano po meri

Različne možnosti glede na vrsto uporabe in vozila

Integriran sistem pritrjevanja

Pritrdilne opcije za profesionalno zaščito tovora že integrirana v talno podlogo na zahtevo

Talne podloge

Sortimo talna podloga montaža

Montaža in pritrditev tal

Namestitev in pritrditev talne podloge Sortimo so osnova za stabilno pritrditev regalnega sistema talna s pomočjo. saj tla absorbirajo del kinetične energije v primeru trka. Talna podloga že vsebuje vse potrebne izvrtine, ki jih proizvajalec vozila pripravi za pritrditev tovora in so zaščitena z vgrajenimi posodicami.

Pritrdilne opcije za profesionalno zaščito tovora že integrirana v talno podlogo na zahtevo

Z dvojnim dnom je prostor za nakladanje mogoče uporabiti dvakrat, kar vam ponuja ogromno možnosti prevoza tovora in orodja. Jumbo predal ponuja prostor za shranjevanje zajetnih in večjih tovorov na tleh vozila, na njem pa je nameščen Sortimo Sobogrip ProSafe s konceptom zavarovanja tovora, ali pa se namesti Sortimo talna oprema po vaših željah.

SoboPro

SoboPro pritrdilna tla omogočajo hitro in enostavno vgradnjo regalnega sistema Sortimo talna v vozilo brez vrtanja zahvaljujoč integriranim priključnim mestom. Razpoložljive univerzalne pritrdilne točke ponujajo inovativen in profesionalen koncept zavarovanja tovora, ki omogoča fleksibilno pritditev tovora na tla. Univerzalne pritrditvene točke so razporejene tako, da je dragoceni odlagalni prostor na tleh vozila v kombinaciji z vgradnjo Sortimo talna na voljo v največji meri. Prvotne točke za pritrditev ostanejo na voljo s pomočjo integriranih skodelic za protditev v pod in so združljivi s ProSafe sistemi.

 Sortimo Sobo Pro
 Sortimo Sobo Pro

SoboPro pritrdilni drog

Talna podloga za amortizirane palice SoboPro. V kombinaciji z zgornjimi (stropnimi) pritrdilnimi tirnicami, pritjenimi na strešne nosilce, lahko vstavite amortizirane palice, ki omogočajo pritrditev tovora. Tovor na paletah in plošče je mogočne udobno pritrditi in prevažati. Univerzalne pritrdilne točke so lahko poleg tega uporabljajo za pasove ProSafe.

Izkoriščenost dvojnega dna

Z dvojnim dnom je prostor za nakladanje mogoče uporabiti dvakrat, kar vam ponuja ogromno možnosti prevoza tovora in orodja. Jumbo predal ponuja prostor za shranjevanje zajetnih in večjih tovorov na tleh vozila, na njem pa je nameščen Sortimo Sobogrip ProSafe s konceptom zavarovanja tovora, ali pa se namesti Sortimo SR5 oprema po vaših željah.

Sortimo dvojno dno

Stenske obloge

Sortimo stenske obloge

Sortimo stenske obloge ponujajo optimalno zaščito tovornega prostora. Obloge so hitro namestljive na že predvidene luknje v bočnih stranicah z namenskimi čepi.

Sortimo stenske obloge ščitijo in vozilu ohranjajo vrednost. S pomočjo ProSafe stenskega pritrdišča lahko zavarujete skoraj vsak tovor.

Sortimo stenske obloge

SowaFlex

SowaFlex stenske obloge so izdelane iz lahkega materiala in so satovne strukture. Tovor zaščitijo in so 60% lažje od lesa primerljive debeline. Odporne proti udarcem in praskam tako najbolj optimalno zaščitijo karoserijo vozila. Montaža je enostavna na že originalne izvrtine vozila.

Sortimo stenske obloge

SowaApp

SowaApp stranska zaščita varuje karoserijo vozila in vzdržuje red v vozilu. Zahvaljujoč sistemu preforacije, obešal in kljukicam iz nabora dodatkov, ki se lahko namestijo na stransko zaščito. Izdelana je iz aluminija debeline 1 mm in je odporna na vlago in kemikalije.

Sortimo stenske obloge

Stropna obloga

V kolikor želite vozilo popolnoma zaščititi ali ker opravljate delo znotraj vozila, se stropna podloga prilega vsaki strehi in prečnim nosilcem. Tudi ko uporabljate amortizirane palice. Izdelan je iz istega materiala kot stenska obloga SowaFlex.

Pošlji povpraševanje