Sortimosi, oprema in inženiring d.o.o
#
Gerbičeva ulica 114, 1000 Ljubljana
#
E-pošta: sortimo@sortimo.si
#
Telefon: (01) 280 88 08    Mobitel: 051/644-296

SR5

Sortimo SR5

SR5 – najnovejši Sortimo sistem za potujoče delavnice

SR5 je sistem polic za gospodarska vozila, ki omogoča popolno organizacijo delovnega prostora za vse panoge in izvajalce storitev.


Sofisticiran sistem do zadnjega detajla

Vsaka posamezna komponenta SR5 ponuja dodano vrednost, ki profesionalno in produktivno strukturira vaš delovni dan. Največja izkoriščenost tovornega prostora pa je mogoča le s posebno edinstveno zasnovo aluminijastega stranskega profila in polic v kombinaciji s SR-BOXX-i.

Sortimo SR5 komponente
Sortimo SR5 dolga komponenta - pladenj
Sortimo SR5

Dolga komponenta - pladenj

Na dolgo komponento se lahko položi nerodne ali dolge predmete kot so pipe, kabelski kanali ali ciljni stebri, ki so tako lahko varno shranjeni in transportirani. Zadnji del pladnja se lahko odpre, s čimer se omogoči preprost in hiter dostop do predmetov.

Poglejte si komponente:

 

Visoka produktivnost. Lahko ga konfigurirate na spletu. Hitra dobava.

Motivacija za zaposlene in pozitiven vtis na stranko!

Sortimo SR5 produktivnost

Maksimalna izkoriščenost tovornega prostora

Sortimo SR5 produktivnost

Izboljšan delovni proces

Sortimo SR5 produktivnost

Omogoča vam visoko produktivnost

Sortimo SR5 produktivnost

Popolna kompatibilnost z ostalimi sistemi

Popolna kompatibilnost s Sortimo Eco-sistemom

Vse ustreza! SR5 se brezhibno prilega celotnemu sistemskemu okolju Sortimo in zagotavlja popolno združljivost.

Sortimo SR5 kompatibilnost

Kompatibilno z BOXXi & KM kovčki

Sortimo KM kovčki in BOXXi so idealna rešitev za varen in organiziran transport orodja in drobnega materiala. Z uporabo izvlecnih ploščadi ali posebnih vodil jih lahko integriramo v samo polico Sortimo regalnega sistema. Orodje je tako vedno na dosegu roke, ter varno pospravljeno na svojem mestu.

Sortimo SR5 kompatibilnost

Kompatibilno s Sortimo ProSafe sistemom

Preizkušen sistem ProSafe za pritrjevanje tovora vam omogoča hitro in enostavno upravljanje. To je edini sistem za pritrjevanje tovora, ki funkcionira z originalnimi talnimi pritrdišči v vozilu, na individualnih talnih pritrdiščih ali stenskih šinah. prav tako je sistem lahko integriran v sam regalni sistem in na strešni pritljažnik. Za dodatno pritrjevanje vam priporočamo talno podlogo SoboPro, katera ima v sebi integriran sistem ProSafe pritrdišč.

Sortimo SR5 kompatibilnost

Kompatibilno z ostalimi kovčki

Sortimo je kompatibilen tudi s kovčki ostalih ponudnikov, da vam s tem omogoča še večjo konkurenčnost. Na primer novi Hilti kovček lahko enostavno integriramo v sam Sortimo SR5 regalni sistem. Sortimo ponuja popolno kompatibilnost drugih ponudnikov, ki svoje orodje ali material ponujajo v L-BOXXih. Tako lahko kateri koli L-BOXX enostavno in hitro pospravimo v Sortimo SR5 regalni sistem.

S Sortimo SR5 opremo lahko še izboljšate delovne procese v celotnem podjetju, delovni tokovi podjetja pa postanejo še bolj usmerjeni in učinkoviti. Sistem regalov je zasnovan tako, da omogoča takojšen dostop do potrebnega orodja in omogoča, da se tovor odloži varno in je vedno na dosegu roke. Predalniki, KM kovčki, BOXXi ter številni dodatki naredijo Sortimo SR5 vaš popoln partner v delovnem procesu podjetja. Preizkušen sistem za zaščito tovora ProSafe, vgrajen v sam regalni sistem zagotavlja največjo varnost potnikom in tovoru.


Pošlji povpraševanje