Sortimosi, oprema in inženiring d.o.o
#
Gerbičeva 57, 1000 Ljubljana
#
E-pošta: sortimo@sortimo.si
#
Telefon: (01) 280 88 08    Mobitel: 051/644-296

SR5

0 izdelkov

SR5 – 5ta generacija Sortimo sistema

Sistem, ki ga lahko konfigurirate na spletu za maksimalno efektivnost vašega delovnega dne.SR5, 5ta generacija Sortimo opreme, je prepričala komisijo pri mednarodno priznani Plus X Award ter nagradila Sortimo opremo z nazivom "Best Product of the year 2019” v kategoriji “Automotive Accessories".

Komisija je podala Sortimo opremi naziv "future-proof", inovativen in edinstven produkt v avtomobilski industriji! na podlagi tega je Sortimo sistem prejel štiri od sedmih potrditev s strani Plus X Award kot znak kakovosti znamke: Quality, Functionality, Ergonomics, Design.Sofisticirano do zadnjega detajla


Za maksimalno izkoriščenost tovornega dela!


Vsaka individualna komponenta opreme SR5 vam ponuja dodano vrednost pri oblikovanju vašega delovnega dney. Maksimalna izkoriščenost tovornega prostora je mogoča le s posebno načrtovanimi Aluminijastimi stranskimi profili in policami v kombinaciji z SR-BOXXi.
SR5 - popolna kompatibilnost Sortimo Eco-Sistema.


Vse paše! SR5 ne ponuja samo doslednosti v vseh delovnih procesih, vendar inteligentni sistem polic popolnoma ustreza celotnemu Sortimo sistemu. Inteligentni sistem polic se brezhibno prilega v celoto Sortimo sistema in zagotavlja popolno združljivost nad vsemi omejitvami sistema, kar omogoča, da se orodija in BOXXi prevažajo brez ovir in varno.Visoka produktivnost. Lahko ga konfigurirate na spletu. Hitra dobava.


Motivacija za zaposlene in pozitiven vtis na stranko!

   

S Sortimo SR5 opremo lahko še izboljšate delovne procese v celotnem podjetju, delovni tokovi podjetja pa postanejo še bolj usmerjeni in učinkoviti. Sistem regalov je zasnovan tako, da omogoča takojšen dostop do potrebnega orodja in omogoča, da se tovor odloži varno in je vedno na dosegu roke. Predalniki, KM kovčki, BOXXi ter številni dodatki naredijo Sortimo SR5 vaš popoln partner v delovnem procesu podjetja. Preizkušen sistem za zaščito tovora ProSafe, vgrajen v sam regalni sistem zagotavlja največjo varnost potnikom in tovoru.