Sortimosi, oprema in inženiring d.o.o
#
Gerbičeva ulica 114, 1000 Ljubljana
#
E-pošta: sortimo@sortimo.si
#
Telefon: (01) 280 88 08    Mobitel: 051/644-296

Predstavitev sContainer

Vsak delavec še kako dobro ve, da je mobilna delavnica prava rešitev za vse, ki opravljajo delo na terenu. Je pa res, da mora biti vozilo ta čas vseskozi parkirano na mestu, kjer se opravlja delo, zato ga sodelavci ne morejo uporabljati za druge naloge.

Dimenzije euro palete sContainerja pomenijo, da se idealno prilega vsaki standardizirani transportni in logistični verigi. Prednost za običajne logistične tovornjake zagotavlja enostavno upravljanje, zato je servisni zabojnik idealen tudi za globalno uporabo. Možnost opremljanja zaboja z regalnim sistemom SR5 mobilno skladišče spremeni v organiziran sistem na vsakem mestu ali servisnem opravilu - pri tem ne pozabimo na njegov minimalni prostor. sContainer ponuja tudi veliko površino za grafično podobo podjetja ali oglaševalsko grafiko, ki bi jih z veseljem ustvarili v vašem imenu. Tako bo vaš prostor za shranjevanje idealen in stroškovno učinkovit oglas za vaše podjetje, brez dodatnih težav.

Sortimo sContainer mobilno skladišče z dodatnim regalnim sistemom

Mobilno skladišče z dodatnim regalnim sistemom

sContainer služi kot mobilno skladišče na gradbiščih ali med servisnimi postopki - na zahtevo tudi s sistemom naročanja. Tako so orodje in potrošni material na voljo neposredno na mestu. Velika prednost pri večjih gradbiščih ali delom v mestnem jedru, kjer dostop s komercialnim vozilom ni vedno možen.

Sortimo sContainer mobilno skladišče z dodatnim regalnim sistemom

Minimalni prostor, največja izkoriščenost

Tloris vseh sContainerjev je največ ena euro paleta. Tako je servisni zabojnik na najožjih gradbiščih ali servisnih nalogah majhno skladišče z veliko notranjega prostora. Ker integracija sistema regalov SR5 ustvarja prostor na različnih ravneh in s tem prostor za orodje, potrošni material in po potrebi celo delovno mesto.

Sortimo sContainer mobilno skladišče z dodatnim regalnim sistemom

Enostavna integracija v prometne in logistične verige

Zaradi osnovne velikosti euro palete lahko sContainer stroškovno učinkovito vključimo v vsak logistični postopek. Lahko se prevaža z večjimi tovornjaki, lahko pa tudi s hitro pošto, letalom ali ladjo. Tako lahko sContainer dostavite neposredno na kraj dela in preprosto pustite za seboj vašo servisno ali gradbeno ekipo.

Sortimo sContainer mobilno skladišče z dodatnim regalnim sistemom
Sortimo sContainer mobilno skladišče z dodatnim regalnim sistemom
Sortimo SR5

Dvižna pritrdišča

Po potrebi je mogoče naknadno vgraditi dvižna pritrdišča, da se sContainer premika z žerjavom na želena mesta.

Poglejte si komponente:

 

Kupi sContainer