Sortimosi, oprema in inženiring d.o.o
#
Gerbičeva ulica 114, 1000 Ljubljana
#
E-pošta: sortimo@sortimo.si
#
Telefon: (01) 280 88 08    Mobitel: 051/644-296

I-BOXX Rack G prazen 3-delni

Ident: I-RACK G 3
  • Modul je sestavljen iz treh posameznih delov
  • Združljiv z i-BOXXi in LS-predali
  • Združljiv s celotnim L-BOXX sistemi
  • Hitra združljivost 
  • Inovativni click-sistem spajanja kovčkov med seboj
Teža 4,2 kg
Velikost (VxŠxG) 342 mm x 442 mm x 304 mm
Na zalogi pripravljeno za pošiljanje v roku 1 - 5 dni
114,50 €

DDV v vrednosti 25,19 € ni vključen v ceni (139,69 € z DDV)
poštnina se plača po ceniku

I-BOXX Rack G 3-predalnik je fiksni modul, sestavljen iz treh posameznih regalov i-BOXX Rack G kot zgornjim pokrovom. Ima zložljiv ročaj in ga je seveda mogoče klikniti skupaj s sistemom L-BOXX. Ergonomsko oblikovan ročaj omogoča udobno nošenje vašega stojala i-BOXX na mesto delovanja.

I-BOXX 72 G je praktičen organizator za majhne sestavne dele, kot so vijaki, vijaki, končni rokavi itd. Ima pregleden pokrov, ki omogoča nenehen pregled nad njegovo vsebino. Tako prihranite zapravljanje časa za iskanje materialov in potrošnega materiala, hkrati pa zagotovite, da lahko na prvi pogled določite zaloge vaših majhnih komponent. V zgodnji fazi lahko vidite, kaj morate ponovno naročiti, s čimer se izognete nepotrebnim izpadom. I-BOXX 72 G ima poleg trdnega ročaja tudi izjemno praktična bočna vodila, ki dajejo i-BOXX dodatno funkcionalnost, ki omogoča brezhibno vključitev v sistem L-BOXX: Vodila omogočajo i-BOXX 72 G mora biti vgrajen kot izvlečni element v LS-BOXXu in i-BOXX stojalu, kar vam omogoča, da i-BOXX uporabljate kot majhen organizator v velikem sistemu in s tem poenostavite vsakodnevno delo. Zahvaljujoč svoji barvi i-BOXX 72 G zmanjšuje vidnost umazanije in ustvarja pozitiven in profesionalen vtis pri vaših strankah ves čas.
 
Praktični dodatki, kot je stensko držalo, nudijo dodatne možnosti za ureditev i-BOXXov G na dosegu roke v vašem vozilu ali delavnici

(Dekorativni material ni priložen)

Priporočamo tudi