Sortimosi, oprema in inženiring d.o.o
#
Gerbičeva ulica 114, 1000 Ljubljana
#
E-pošta: sortimo@sortimo.si
#
Telefon: (01) 280 88 08    Mobitel: 051/644-296

i-BOXX I-WH stenski nosilec

Ident: I-WH G
  • Trden in odporen
  • Dostop do majhnih komponent v vsakem trenutku
  • Vgrajen ročaj 
  • Optimizira delovne procese
  • Vključuje se v Sortimo sisteme
Teža 0,38 kg
Velikost (VxŠxG) 354 mm x 322 mm x 46 mm
Na zalogi pripravljeno za pošiljanje v roku 1 - 5 dni
24,00 €

DDV v vrednosti 5,28 € ni vključen v ceni (29,28 € z DDV)
poštnina se plača po ceniku

Stensko držalo i-BOXX zagotavlja, da so vsi vaši i-BOXX-i jasno vidni in hitro dostopni v vašem vozilu ali delavnici. Če želite i-BOXX G pritrditi v držalo, ga preprosto namestite na kljukico spodaj in pritisnete. Ročica za sprostitev stenskega držala je nameščena neposredno ob ročaju i-BOXX, tako da ga je mogoče odkleniti in odstraniti z eno roko. Stensko držalo je mogoče namestiti na perforirano aluminijasto rešetko ali na zadnja vrata kombija. Idealen je za i-BOXXe, ki jih nenehno potrebujete, ali za i-BOXXe v sili, do katerih je treba v nujnih primerih hitro dostopati.

I-BOXX 72 G je praktičen organizator za majhne sestavne dele, kot so vijaki, vijaki, končni rokavi itd. Ima pregleden pokrov, ki omogoča nenehen pregled nad njegovo vsebino. Tako prihranite zapravljanje časa za iskanje materialov in potrošnega materiala, hkrati pa zagotovite, da lahko na prvi pogled določite zaloge vaših majhnih komponent. V zgodnji fazi lahko vidite, kaj morate ponovno naročiti, s čimer se izognete nepotrebnim izpadom. I-BOXX 72 G ima poleg trdnega ročaja tudi izjemno praktična bočna vodila, ki dajejo i-BOXX dodatno funkcionalnost, ki omogoča brezhibno vključitev v sistem L-BOXX: Vodila omogočajo i-BOXX 72 G mora biti vgrajen kot izvlečni element v LS-BOXXu in i-BOXX stojalu, kar vam omogoča, da i-BOXX uporabljate kot majhen organizator v velikem sistemu in s tem poenostavite vsakodnevno delo. Zahvaljujoč svoji barvi i-BOXX 72 G zmanjšuje vidnost umazanije in ustvarja pozitiven in profesionalen vtis pri vaših strankah ves čas.
 
Praktični dodatki, kot je stensko držalo, nudijo dodatne možnosti za ureditev i-BOXXov G na dosegu roke v vašem vozilu ali delavnici

(Dekorativni material ni priložen)

Priporočamo tudi